Over Suus

Ik ben Suus van den Akker.
Ik maak cartoons en illustraties en heb me gespecialiseerd in live-tekenen. Dat is tekenen op locatie. Tijdens debatten, brainstormsessies en festivals maak ik ter plekke inhoudelijke cartoons over de dingen die besproken worden. Dat is niet alleen op het moment zelf een leuke en inspirerende aanvulling op het evenement, maar ook heel handig, omdat het op maat gemaakte cartoons oplevert die achteraf heel goed te gebruiken zijn voor terugkoppeldoeleinden.
Mijn illustraties zijn terug te vinden op websites, in folders, op posters, bij presentaties, in boeken etcetera. Mijn klanten zijn onder andere gemeentes, zorginstellingen, scholen, particulieren en commerciële bedrijven.

Enkele opdrachtgevers: Tommy Hilfiger / Schiphol / Siemens / Rijkswaterstaat / NTR / Gemeente Amsterdam / Cultuurcompagnie Noord-Holland / NWO / Hartstichting / Veilig Thuis Zuidoost Brabant /

Partners waar ik vaak en graag mee samenwerk zijn Aaaaha Bureau voor live-comunicatie (evenementen), Adviesbureau B&T (onderwijsprojecten) en Kracht van Beleving (theater op maat in de zorg)

Op mijn Instagram-account en website www.suus.city vindt u cartoons die niet in opdracht gemaakt zijn.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]