Nu te bestellen: Talent voor de klas

Het is zo ver: “Talent voor de klas” is uit! Dit boek van Leonie Verwey en Elise Luiten (Docenttaltent) en staat vol tips en wetenswaardigheden over het docentenvak. Een onmisbaar handboek voor startende leerkrachten. Vol foto’s EN vól tekeningen!
Binnenkort wat meer foto’s, hier alvast een voorproefje.

HIER te bestellen voor €39,50 bij Uitgeverij Delubas.

En hier wat extra informatie over de inhoud van het boek:

Omschrijving

Veel startende leerkrachten worstelen met dezelfde vraagstukken. Talent voor de klas is een handboek vol adviezen en tips uit de praktijk, overzichtelijk gerangschikt. 
Talent voor de klas biedt antwoorden op vragen als: Wat is een goede leerkracht en hoe kan ik mij in die zin verder ontwikkelen? Waar moet ik aan denken bij het opstarten van een klas? Hoe organiseer ik mijn groep? Hoe creëer ik een gezellige en veilige sfeer in de groep? Hoe geef ik effectief instructie en houd ik mijn leerlingen gemotiveerd en uitgedaagd? Welke regels hanteer ik en met welke routines oefen ik ze in? Hoe plan ik mijn lessen en houd ik grip op mijn tijd?
De theorie, tips, adviezen en prikkelende vragen in dit boek zullen je inspireren de leerkracht te worden die je zelf altijd had willen hebben.

 
 

Comments are closed.