“Verras je klas” nu te koop!

“Verras je klas” is een kaartspel voor docenten in het basisonderwijs, ontwikkeld door Docenttalent en door mij vormgegeven en geïllustreerd. Af en toe een kaart trekken en je hebt weer inspiratie om je les bijzonder in te vullen. Het kaartspel bevat meer dan 50 verrassende spelvormen. Helder, in stappen uitgelegd en  ingedeeld in vier thema’s: Spel, Bewegen, Concentratie en Samenwerken.
Heel handzaam en erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven. Aan een docent of iemand die veel met kinderen werkt!

Hier te bestellen voor €12,50 bij Educatheek.

De kaartjes zijn gebaseerd op de Apponderwijs TipTool” die DocentTalent samen met Educatheek.nl ontwikkelde als App voor de Iphone en Android. Heel veel tips en spelvormen op je mobiel of tablet!

Binnenkort wat betere foto’s, maar hieronder een impressie:

 

Dit kaartspel biedt meer dan 50 verrassende spelvormen.
Elke spelvorm is direct uitvoerbaar en sluit aan op alle leeftijdsgroepen.
De spelvormen zijn ingedeeld in de categorieën: spel, bewegen, concentratie en samenwerken.

VERRAS JE KLAS!
Een schooldag vergt veel inspanning van jou én je leerlingen. Plezier, afwisseling en ontspanning zijn hierdoor onmisbaar. Om dit te realiseren heeftDocenttalent een uniek (kaart)spel ontwikkeld. Verras je klas met meer dan 50 verrassende spelvormen! Alle spellen zijn in de onderwijspraktijk getest en gegarandeerd een groot plezier voor alle leerlingen.

Om het extra overzichtelijk te maken, hebben we de kaartspellen in vier categorieën ingedeeld. Op deze manier kun je heel gemakkelijk voor iedere gelegenheid een passende spelvorm vinden.

 
 

Comments are closed.